tiistaina, joulukuuta 24, 2013

Merry Christmas!♥♥

Huhhuh!! Kauheen nopeesti mennyt aika, sillä Esme on ollut mulla jo kaks vuotta! Mulla jäi viime vuonna Esmen synttäri postaus tekemättä joten aattelin tänä vunna panostaa vähän enemmän :)
Etin jotain vanhoja kuvia Esmestä ja tein pari kollaasia niistä. Näitä kuvii oli kiva kattoo, ku Esme on nykyään ihan erinäkönen, vaikka sillä on vaihtunu vaan peruukki ja obitsu. Ja kyl näistä huomaa et oon mäki ehkä vähän kehittynyt kuvauksessa ;)

esme1

Mulla ei oo oikeestaan yhtään kuvia Esmestä paketissa tai sillon kun sain sen, ja se harmittaa vähän kun ei tullut sillon ottettua. Mutta nää on otettu sillon kun Esme oli ihan uus viellä.


esme2esme3

Nää ekat kuvat on otettu melkein kaikki joululomalla ja kuvasin Esmee sillon melkeen joka päivä, kun olin odottanut sitä niin kauan.

esme4

esme5
Obitsun tyttö sai joskus seuraavana keväänä. Pidin Esmellä aika kauan siskon Ayan stock peruukkia, vaikka sekin oli aika surkeessa kunnossa mutta silti parempi kuin neidin oma. Nykyinen Coolcatin peruukki on ollut kohta vuoden. Sen jälkeen ei oo tullut mitään uutta.

♥
:*♥

Hyvää joulua!!♥
Ja uutta vuotta jos en sitä ennen enää postaa:)

♥:Kukka

2 kommenttia: