lauantaina, huhtikuuta 13, 2013

Spring is coming, but I still miss you♥

Moissan taas pitkästä aikaa! Meilkein kolme viikkoo viime postauksesta vai mitä se nyt on.. Mut nyt mul on tetti ohi onneks! Olin kampaamossa ja oli poiikasen tylsää ku oli niin vähän tehtävää:p Sit puhuin jo viimeks niistä ranskalaisista. Ne lähti maanantaina ja ikävä;( Että meil oli kivaa ja toivottavasti nähään viel pus!♥;)

Kuitenkin! Mul on nyt taas aikaa, mut voi olla et en postaa vielkää kauheen useesti, koska pitää tehä pari esitelmää, hissaan torstaiks ja äikän joskus toukokuussa, mutta pitää lukee sitä varten kirja ja näin, sit bilsan lintukoe eli jotai sata lintuu ulkoo xd Onneks hissan esitelmän kaverin kanssa, mutta aihe on kyl jotai niin randomii että XD
Musta tuntuu ettette te välttämättä jaksa lukee näit mun turvanpäiväsii höpötyksii mutta musta on kiva vaan kirjottaa jotain tänne että ei se haittaa vaik kukaa ei lukiskaa:)

Kävin eilen kuvaamassa pihalla Esmee kun tuntu et jos en nyt viikonloppuna postaa niin se menee taas viikonpäähän joten tällädtä tuli! Oon aikasen tyytyväinen näihin vaikkei paljon kuvia tullukkaan.

Anyway, enjoy if you can!1

2

4

3

5

6

7

8

9Mun shoottien keskimääränen pituus taitaa olla joku 9 kuvaa. En tiiä miks en koskaa kuvaa enempää:p 
Yritin ettii Esmelle yhtä toista värikkäämpää mekkoo, mut en tiiä mihin oon sen hukannu nii Cecilian stock mekko sai kelvata:/

Sit viel yks asia ennen kun meen muokkaa blogin ulkoasuu. Tää on liian talivinen ja se on kevät tulossa!
Eli oon miettiny et haluisin tehä musa videon nukke versiona. Laittakaa vaikka youtubeen hakuun dolly version niin sientä tulee jotain, jos ette tiiä mitä tarkotan:) Mut en vaan tiiä mistä biisistä. Eli saa ehottaa jotain kivaa, aika lyhyttä ja jos englanniks ni ei kauheen vaikeeta:) Kattoo jos saisin joskus tehtyykki;)

Mut nyt mä meen Moikka♥!
noi kuvat hukku kaikkeen tähän tekstiinxd


♥:Kukka3 kommenttia:

  1. Ihan Esme <3 Ja kivat kuvat :) Cecilian stock mekko sopii Esmelle toooosi hyvin.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Esme on niin kaunis ja toi mekkokin sopii sille ;)    Dollworldx.blogspot.fi
    Liittyisitkö~?

    VastaaPoista