torstaina, helmikuuta 21, 2013

Kuulumisia pitkästä aikaa!:)

Moii! nwn Tuun taas piiitkästä aikaan postaamaan! Ihanaa kun on nyt kaikki kokeet ennen hiihtolomaa ohi! Oon tehny nyt tällävälin kaiken laista, enemmän tai vähemmän nukke juttuja. Nukke innostus on nyt taas vaihteeks toosi korkeela niin laitan vähän kuvia tytöistä ja muista nyt vihdoin.
Esme
Tää kuva on nyt vähän pieni mutta ei voi mitään. Innostuin tänään muokkaamaan vähän kuvia, mutta tää oli ainoo joka suostu tallentuun tai lataan flikcriin:( Olisin halunnu laittaa ne kaks muutakin.


Tää on pikkasen vanhempi, mut aattelin nyt laittaa että saan tähän vähän täytettä. Ja ei tätä oo taidettu ennen julkasta missään.


Tein ChibiMakerilla Cecilian:
Noi hiukset on aika hyvät kengätkin. Takkikin menee ja hiusjuttu melkein:D Se oli aika kiva, varsinkin ku tehtiin siskon nkkekin ja se ei hirveesti tykänny siitä. Mut se oli sulonen;3

Ja Esmen tein äsken:) En löytäny otsatukallista suoraa peruukkia:( Mutta muuten on aika näkönen!:)
Ja mun tulevan nuken! Täl ei oo stock vaatteita ku sellaseita ei ollu ja eikä ne ois ollu niin kivat:)
                                               


Sit oon kanssa meikannu siskon nuken Rosen! Tein sen oikeestaan kaks kertaa ku eka meikki meni lakatessa pilalle:( Mul ei oo siitä kuvaa nyt ja en tiiä onko siitä siirretty koneelle kuvia mutta jos kiinnostaa niin saatte Rosesta kuvia sitten myöhemmin.

Mutta ei mulla nyt oo enää mutta joten moikka!

♥:Kukka2 kommenttia: