lauantaina, tammikuuta 12, 2013

Nopea katsaus uuteen nukkekotiin +muuta kivaa;D

Upee otsikko taas jälleen kerranxd

IMG_9563

IMG_9591

Cecilia&Esme♥

Näistä kuvista näkee nyt vähän tyttöjen uutta huonetta. Kaikki kuvat oli niin huonoja etten jaksanu enempää tänne laitta mutta kyll sitä vielä varmasti nähdään;) Siirsin siis tota hyllyä alemmas että mahtuvat seisomaan ja järjestystä muutin vähän. Aattelin tehä vielä pöydän ja sängyt tytöille. Kerrossänky ehkä niin ei veisi niinpakjon tilaa?

Kuitenkin. Innostuin eilen askartelemaan ja tein pari kirjaa pullip kokosina tämän ohejeen mukaan(alimpana).  Olisin tehnyt kaikista pottereista mutta ei mahtuneet loput skanneriin. Mutta hyvä näinkin:) 
IMG_9595


Kuvatarinaan liittyen sen veran että tilattiin Esmelle peruukki, ja vähän muutaki, viikolla ja siinä kestää vielä 3-4 viikkoa. Sitten alotan sen kt:n. 

Mulla on nyt  tylsää(yksin kotona) niin kirjottelen vielä jotain. Nimittäin bjd:eistä! Oon aikasemminkin katellu niitä mutten kovin vakavissani oo ittelleni sellasta harkinnut. Ei oo ihan vielä ainakaan tuntunu omalta. Nyt kuitenkin en tiiä mistä johtuen mulle tuli kauhee bjd kuume ja haaveilen tällä hetkellä eniten Iplehousen Millystä C-meikillä. ei kauheen iso, 34,5 cm vaan mutta isompi ois niin paljon kalliimpi:( Mutta tuskin vähään aikaan saan kun aika kallis on mutta haaveilla saa aina!;)

Ei mulla tällä kertaa oikeen muut oo joten moikka! <3 font="font">

Nii ja muistakaa kommentoida;)

♥:Kukka

2 kommenttia:

 1. Söpö toi huone <3 Potterit on ihania. Siis ihan oikeet kirjat ja noi minit XD
  Kiva postaus.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia.
  Nukkejesi huone on nätti. c:

  www.weheartpullips.blogspot.com

  VastaaPoista